Service van begin tot eind

Want autoschade is al vervelend genoeg

Service

Bij Autoschade Gebr. Van Leeuwen hebben wij serviceverlening hoog in het vaandel staan. Schade aan uw auto is al vervelend genoeg. Wij willen u graag de zorgen rondom de schade uit handen nemen. Zo handelen wij alle administratieve rompslomp af met uw verzekeraar. Alles wat u hoeft te doen is het schadeformulier invullen en de schade te melden bij uw verzekeringsmaatschappij. Neem daarna contact op met onze receptie en wij nemen al het gedoe van u over.

Op alle werkzaamheden geven wij de standaard BOVAG garanties. Dus mochten er na reparaties nog problemen zijn die onder deze garantie valt, dan lossen wij dat voor u op.

Onze leenauto’s staan tot uw beschikking

Tijdens de herstelwerkzaamheden staat uw auto in onze werkplaats. Wij doen er alles aan om de auto zo snel mogelijk weer klaar te hebben, zodat u er weer gebruik van kunt maken. Bent u echter tijdens de periode dat uw auto in onze garage staat, onthand, dan kunt u een leenauto gebruiken. Of daar kosten aan verbonden zijn is afhankelijk van uw verzekering. Neem contact op met onze receptie om te vragen wat voor u de mogelijkheden zijn.

Is het niet mogelijk om uw auto zelf naar onze garage te rijden, dan bieden wij onze haal- en brengservice aan. Binnen de regio Naarden halen wij dan de auto op en brengen hem ook weer terug. Vraag ernaar.

Wij werken samen met een flink aantal verzekeringsmaatschappijen. Check of uw verzekering daar ook bij hoort. U vindt op de volgende pagina een overzicht van de verzekeraars.

© 2024, ASN Autoschade Gebr. Van Leeuwen, Naarden |
Algemene voorwaarden |
Privacybeleid
website: sbddesign.nl