Schade aan uw auto?

Neem direct contact met ons op. Wij helpen u verder.

Wat te doen bij schade

Schade aan uw auto is altijd vervelend. Het komt altijd ongelegen en er komt altijd veel meer bij kijken dan u denkt. Zaken waar u totaal niet op zit te wachten. Autoschade Van Leeuwen wil u van dienst zijn om de schade zo snel en goed mogelijk te verhelpen, zodat u weer de weg op kunt.

Heeft u schade, dan zijn er een aantal zaken waar u goed op moet letten:

  1. Heeft u een aanrijding gehad? En zijn daar eventueel anderen bij betrokken? In dat geval moet u een schadeformulier invullen en dat ook door de andere partij laten tekenen. Het is altijd verstandig om ook de politie te waarschuwen en te vragen wat u in deze situatie het beste kan doen. Misschien is er proces verbaal nodig. Zorg dat u altijd rustig blijft en ga nooit ruzie maken. Een aanrijding kan echt iedereen overkomen, ook de meest ervaren bestuurders. Het is ook altijd handig om wat foto’s maken. 
  2. Kan de auto nog veilig rijden (let ook op verlichting), rij dan naar huis en neem contact met ons op. Kan de auto niet meer veilig de weg op, dan moet deze door een autobergingsdienst opgehaald worden. Wij kunnen dat voor u regelen. 
  3. Onze schade-expert zal de schade opnemen en aan u laten weten. Wij zullen u vragen bij welke verzekeringsmaatschappij u zit en de afhandeling met uw verzekering regelen. Neem ook zelf contact op met uw verzekeringsmaatschappij.
  4. Gaat u/uw verzekering akkoord met het herstel, dan gaan wij voor u aan de slag. Gedurende de periode dat uw auto bij ons in de garage staat, kunt u gebruik maken van een leenauto. 
  5. In de garage wordt de auto uit elkaar gehaald en wordt ieder onderdeel gecheckt op onder andere veiligheid. Kapotte onderdelen worden besteld, plaatwerk wordt gespoten en daarna wordt uw auto weer gemonteerd. Aan het eind wordt alles nog eens uitgebreid gecontroleerd en als alles goed is, krijgt u de auto weer mee naar huis.
© 2024, ASN Autoschade Gebr. Van Leeuwen, Naarden |
Algemene voorwaarden |
Privacybeleid
website: sbddesign.nl