Herstel van lakschade

Waardevermeerdering van uw auto

Lakschade

Lakschade is snel opgelopen. Denk maar aan de parkeerplaats bij de supermarkt, waar u zomaar een kras op uw lak kunt aantreffen veroorzaakt door karretjes of openslaande autoportieren.

Het is belangrijk dat u wel iets laat doen aan lakschade, omdat het lelijke roestplekken kunnen worden. Herstel wordt dan een veel duurdere optie.

Voor het herstel van lakschade zijn verschillende technieken beschikbaar, afhankelijk van de grootte van de schade. Gaat het om kleine beschadigingen, dan kunnen we dat herstellen met Spotrepair. Is de beschadiging groter, dan zal een deel van de auto opnieuw gespoten moeten worden.

De benodigde lak wordt samengesteld, zodat er geen kleurverschillen zullen zijn

Vroeger moest een groot deel van de auto zo niet de hele auto opnieuw gespoten worden, omdat er al snel sprake was van kleurverschil. Tegenwoordig maken wij gebruik moderne meetapparatuur waarmee wij precies de lakkleur kunnen achterhalen en aanmaken. Deze lak heeft dezelfde kwaliteit als de fabriekslak.

Met deze techniek kunnen wij uw lakschade goedkoper en sneller verhelpen. Dus heeft u lakschade, rij er dan niet te lang mee door om doorroesten te voorkomen en laat het vakkundig, voordelig en snel repareren. Neem contact op met autoschadebedrijf Gebr. Van Leeuwen voor een offerte.

© 2024, ASN Autoschade Gebr. Van Leeuwen, Naarden |
Algemene voorwaarden |
Privacybeleid
website: sbddesign.nl